Kiilto Oy:n ja KiiltoClean Oy:n yritysvastuun sivusto

Kuluttaja kysyy verkossa…

Verkkosivut ja sosiaalinen media tarjoavat mahdollisuuden suoraan palautteeseen. Siellä voidaan vastata kuluttajia askarruttaviin kysymyksiin sekä opastaa heitä käyttämään Kiillon ja KiiltoCleanin tuotteita tehokkaasti ja turvallisesti.

Suurin osa KiiltoCleanin kuluttajakysymyksistä tulee verkkosivujen lomakkeiden kautta. Lomakkeita on sekä KiiltoCleanin omilla verkkosivuilla että tuotebrändien sivuilla. Kysyjiä kiinnostaa esimerkiksi tuotteissa käytettyjen raaka-aineiden alkuperä ja turvallisuus ja onko niitä testattu eläinkokeilla. Pyykinpesuja kodinhoitotuotteista halutaan vinkkejä arjen tilanteisiin kuten pesulämpötiloihin tai tiettyjen lattiamateriaalien hoitoon.

KiiltoCleanilla on myös kolme eri Facebook-profiilia: Kiilto Siivousopas, Erisan herkälle iholle ja Serto. KiiltoClean jakaa Facebook-tileillä siivous-, pyykinpesu- ja ihonhoitovinkkejä sekä opastaa ihmisiä valitsemaan oikeanlaiset tuotteet eri tarpeisiin. Profiilien tykkääjät kysyvät tuotteiden käyttötavoista ja turvallisuudesta ja jakavat omia kokemuksiaan ja muistojaan tuotteista. Myös vastuullisuusasiat kiinnostavat.

Lisäksi Kiilto ja KiiltoClean vastaavat kuluttajien kysymyksiin Kysy asiantuntijalta -sivulla osoitteessa vastuullinenkiilto.com. Kysymykset vaihtelevat tuotteiden annostelusta siihen, mitä pakkausten merkinnät tarkoittavat ja kuinka tuotteita käytetään turvallisesti.

… ja rakentaja puhelimessa

Kiilto Tuoteneuvonta vastaa kuluttajien kasvavaan tiedontarpeeseen. Kaikilla tuoteneuvonnassa työskentelevillä on tuotekehitystausta ja vuosien kokemus Kiillon tuotteiden parissa. Tekninen neuvonta on puolestaan Kiillon tuotteiden ammattikäyttäjiä varten.

– Kiilto Tuoteneuvontaan otetaan yhteyttä rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Puheluja tulee tasaisesti kuutisensataa kuukaudessa, sähköposteja joitakin kymmeniä. Suurin osa kysymyksistä liittyy tasoitteisiin, laasteihin ja vedeneristyksiin. Tuotteen valinta, menekit ja oikea käyttö ovat yleisimmät tuotteisiin liittyvät kysymykset, Kiillon laboratoriomestari Juha Vaani kertoo.

Share