Kiilto Oy:n ja KiiltoClean Oy:n yritysvastuun sivusto

Kysy asiantuntijalta

Aiemmin esitettyjä kysymyksiä

22.7.2016

Onko Kiilto-kodinpuhdistusaineita saatavilla täyttöpakkauksissa?

 

Vastaus:

Kiilto Kodinpuhdistuksen tuotteista täyttöpakkaus löytyy Kiilto WC-puhdistaja Sitruksesta ja sen lisäksi yleispuhdistusaineista; Kiilto Kodinpuhdistajista ja Kiilto Ikkunapuhdistajasta löytyy tiivisteet, joista voi laimentaa käyttövalmista tuotetta. Laimennoksissa tulee kuitenkin huomioida lyhyempi säilyvyysaika.

Valitettavasti täyttöpakkauksien kysyntä ei toistaiseksi riitä niiden riittävän kierron ylläpitämiseen ja kauppojen valikoimissa pysymiseen.

Lisäksi tuotteen turvallisuus käyttäjälleen pakkauksia uudelleen täytettäessä joutuu suuremmalle koetukselle. Mikrobikasvun estämiseksi täytettävän pakkauksen puhtaus olisi aina jollain tapaa varmistettava, jotta tuote säilyisi puhtaana ja turvallisena käyttäjälleen.

Näistä syistä emme toistaiseksi valmista laajamittaisesti täyttöpakkauksia. Asiaa tutkitaan ja harkitaan kuitenkin säännöllisesti.

Merja Lindström
Tuotepäällikkö
KiiltoClean Oy, kuluttajatuotteet

 

20.3.2015

Käytetäänkö tuotekehityksessä eläinkokeita?

 

Vastaus:

Kiillon tuotteita ei testata eläinkokein. Sama käytäntö on sekä Kiilto Oy:n että KiiltoClean Oy:n tuotekehityksessä. Raaka-aineita ei myöskään toimestamme testata eläimillä, eikä tulla testaamaan tulevaisuudessakaan.

Käyttämämme raaka-aineet ovat REACH-rekisteröityjä. REACH on Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista. Yksi REACH-asetuksen tärkeimmistä päämääristä on vähentää turhia eläinkokeita. Lisää tietoa REACH-asetuksen toimista eläinkokeiden vähentämiseksi löydät osoitteesta http://echa.europa.eu/fi/chemicals-in-our-life/animal-testing-under-reach.

Askarruttaako mieltäsi jokin ympäristö- tai turvallisuusaiheinen toimintaamme liittyvä kysymys? Lähetä kysymys oheisella lomakkeella. Asiantuntijamme käsittelevät sen ja vastaavat sinulle mahdollisimman pian. Useimmat kysymykset julkaisemme myös tällä sivustolla.

Etunimi *

Sukunimi *

Yritys

Sähköposti *

Kysymys *

Share