Kiilto Oy:n ja KiiltoClean Oy:n yritysvastuun sivusto

Tehdas tuo vakautta myös kunnalle

Matti Mäkinen, Hankasalmen kunnanjohtaja

”KiiltoCleanin tehdas Niemisjärvellä on toiminut pitkäjänteisesti ja vakiintuneesti. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että taloudellisesti ankarasta ajasta huolimatta KiiltoClean on pystynyt pitämään toimintansa vakaana, eikä tehtaan toimintoja ole jouduttu supistamaan tai henkilöstöä vähentämään. Viimeisen 10–15 vuoden periodilla KiiltoCleanin merkitys kunnalle työllistäjänä on ollut merkittävä.

KiiltoClean on sitoutunut toimintaan Hankasalmella ja viestii siitä pitämällä aktiivista yhteyttä kuntaan. Olemme tietoisia siitä, mitä yrityksessä tapahtuu ja mitä suunnitelmia heillä on tulevaisuuden varalle. Tapaamme säännöllisesti ja käymme läpi ajankohtaisia asioita. Avoin viestintä lisää luottamusta ja tekee yhteydenoton helpoksi. Tämä on ollut hyvä tapa toimia.

KiiltoCleanin tuotantolaitokset Hankasalmen Niemisjärvellä ovat moderneja ja turvallisia. Vaikka niissä tehdään kemianteollisuuden tuotteita, ne eivät aiheuta ympäristölle mitään ongelmia. Siitä yritys on pitänyt huolta investoinneillaan. Siisti, hyvin hoidettu ja moderni teollisuuslaitos Valtatie 9:n varressa on kunnalle myös erinomainen käyntikortti.

Niemisjärven tehdas on meille tärkeä. Se luo turvallisuudentunnetta ja lisää vakautta toimintaamme. Kunnassa on vankka usko siihen, että Hankasalmen toimipiste jatkaa vähintäänkin nykylaajuudessaan. Kenties jotain lisätäänkin – tontilla on kyllä varaa laajentaa.

Uskon, että KiiltoCleanilla on hyvä tulevaisuus Hankasalmella.”

 

NIEMISJÄRVEN TEHDAS, HANKASALMI

  • Tehdas on toiminut vuodesta 1976
  • Edellisen kerran tehdasta on laajennettu vuosina 2004–2005
  • Työllistää noin 20 henkilöä
  • Tehtaalla valmistetaan nestemäisiä puhdistusaineita sekä vähittäiskauppoihin että suurasiakkaille
Share