Kiilto Oy:n ja KiiltoClean Oy:n yritysvastuun sivusto

Kiilto on ylpeästi lempääläläinen

Olli Viitasaari, Lempäälän kunnanjohtaja (siirtyi eläkkeelle elokuussa 2015)

”Kiilto on esimerkillisesti hoidettu ja kannattava perheyritys, joka on Lempäälän kunnan suurin teollinen työnantaja. Moni Kiiltolainen asuu Lempäälässä, ja he maksavat kunnallisveronsa Lempäälään. Kunnallis-, yhteisö- ja kiinteistöverojen myötä kunnan saama verotulo Kiillosta on huomattava.

Suuret tehtaat tarvitsevat palveluita, joten myös välilliset vaikutukset ovat merkittäviä. Kiillon sijainti Lempäälässä vaikuttaa kunnan työpaikkaomavaraisuuteen, jota vilkkaana käyvässä kuntarakennekeskustelussa painotetaan. Lempäälässä työpaikkaomavaraisuus on 70 prosentin luokkaa, josta kolme prosenttiyksikköä tulee Kiillosta. Tämä vaikuttaa kunnan uskottavuuteen yksittäisenä toimijana ja onnistuneena elinkeinopolitiikan harjoittajana.

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä siihen yhteistyöhaluun, mikä Kiillolla on Lempäälän kunnan suuntaan. Elinkeinopoliittisen yhteistyöryhmämme jäsenistä puolet tulee yrityksistä. Kiillon edustus on tuonut arvokaan panoksen ryhmän toimintaan. Yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta. Myös kunta on pyrkinyt toimimaan mahdollisimman joustavasti aina silloin, kun neuvottelutarvetta on esiintynyt.

Kiilto ilmoittaa ylpeästi sijaitsevansa Lempäälässä. Helposti lähestyttävä kotimainen perheyritys istuu kuntaamme hyvin. Tunnemme Kiillon väen ja tiedämme aina, kenen kanssa asioista voi keskustella.”

Share